NASLOVNA / KONCEPTI / Nova Opel Insignia jedan od najlepših automobila?

Nova Opel Insignia jedan od najlepših automobila?

Opel ne sumnja u dizajn nove Insignije, čije predstavljanje bi trebalo da bude uskoro. Direktor dizajna u Opelu Malkolm Vord je u nedavnom intervjuu sa oduševljenjem pričao o izgledu nove “insignije” koja će biti “jedan od najlepših automobila poslednjih nekoliko godina”.

opel-insignija-koncept

U razgovoru za časopis “CarAdvice”, Vord je rekao: “Mogu da vas uverim da je to jedan od najlepših automobila koje ćete videti ovih godina. Prelep je.”

opel-insignija-koncept-2

Iako nije želeo da otkrije previše detalja, Vord je rekao da je dizajn pod velikim uticajem “monca” koncepta koji je predstavljen prošle godine na Salonu u Frankfurtu, a veličina bi trebalo da mu bude ista kao i kod aktuelnog modela.

Nisu poznati ni motori koji će biti u ponudi, ali je Vord naglasio da će biti ekonomičniji, jer su inženjeri ozbiljno počeli da pričaju o emisiji CO2 od samo 75 g/km.

Izvor

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

audi s5 na struju

Morate pogledati: AUDI S5 na struju

Kada je izašao iz fabrike, Audijev S5 je bio sve samo ne dosadan. Danas je …

Leave a Reply