13/06/2024 12:52:47 AM
NASLOVNA / KONCEPTI / Nissan Leaf Nismo Concept pre Sajma u Tokiju

Nissan Leaf Nismo Concept pre Sajma u Tokiju

Nissan-Leaf-Nismo-concept-1

Nakon predstavljanja novog Leaf Nismo koncepta juče, Nissan je oficijelno otkrio automobil, pre zvanične premijere zakazane za Sajam automobila u Tokiju.

Kao što je bilo očekivano, koncept (za koji se veruje da je vrlo sličan modelu za serijsku proizvodnju) dolazi sa agresivnijim body kit-om na kome se ističu branici, pragovi, zadnji difuzor i crveni detalji svuda na karoseriji.

Nissan-Leaf-Nismo-concept-2

Razvijena od strane tjuning odeljenja u okviru kompanije, ova unapređenja bi trebalo da poboljšaju aerodinamičnost i performanse automobila. Pored pomenutih izmena, tu su i suptilne modifikacije unutrašnjosti, kao što su crveni elementi na otvorima za vazduh, na sedištima, vratima, volanu, kao i oko start dugmeta samo da podseti vozača da se ne radi o regularnoj verziji.

Pored vizuelnih modifikacija, Nissan Leaf Nismo koncept dobija novo sportsko oslanjanje i gume visokih performansi, uz tjunovani kompjuter koji omogućava instant ubrzanje pri svim brzinama.

Nissan-Leaf-Nismo-concept-3

Ne zna se mnogo više informacija o konceptu za sada, ali 25. oktobra saznaćemo sve kada automobil konačno debituje u Japanu.

PROČITAJ I OVO!

Toyota Gazoo Racing najavljuje novi koncept

Toyota Gazoo Racing najavljuje da će predstaviti novi koncept automobil tokom trke 24 sata Le …

Leave a Reply