NASLOVNA / KONCEPTI / Moguć izgled Audi RS3 Avant-a

Moguć izgled Audi RS3 Avant-a

audi rs3 avant 1

Audi ove godine ne prestaje da nas iznenađuje novim modelima, i po svemu sudeći ne planira da stane po tom pitanju. Naime, početkom godine predstavio novu generaciju modela RS3, i to u Sportback varijanti koju pokreće 2,5 litarski petocilindrični TFSI turbo motor.

audi rs3 avant 11

Pomenuti motor u RS3 Sportbacku raspolaže sa 367KS i 465 Nm obrtnog momenta, dakle sa 7KS i 15 Nm više nego što ima Mercedes A45 AMG. Pogon je na sva četiri točka, a menjač sedmostepeni S tronic.

Sada je jedan nezavisni dizajner objavio nekoliko nezvaničnih rendera koji nam pokazuju kako bi mogla da izgleda Avant verzija ovog automobila.

Sem snažnog motora, RS3 Avant bi dobio i aerodinamički body kit, sportsko ogibljenje, nove alu točkove od 19 inča, sportski izduvni sistem, jače kočnice (opciono i keramičke kočnice) i doteranu, sportsku unutrašnjost (sportska sedišta sa Nappa kožom, volan sa zaravnjenim donjim delom, sportske pedale…).

Ovde podsećanje da Audi RS3 Sportback od 0 do 100 km/h ubrzava za 4,3 sekunde i da je najveća brzina el. ograničena na 250 km/h (uz doplatu ograničenje je na 280 km/h).

PROČITAJ I OVO!

Toyota Gazoo Racing najavljuje novi koncept

Toyota Gazoo Racing najavljuje da će predstaviti novi koncept automobil tokom trke 24 sata Le …