NASLOVNA / HOT / Mitsubishi e-Evolution: nove slike

Mitsubishi e-Evolution: nove slike

Mitsubishi-e-Evolution-1

Legendarni Evolution se vraća – datum debitovanja novog e-Evolution koncepta u Mitsubishi-ju su zakazali za Sajam automobila u Tokiju kasnije ovog meseca.

Japanska kompanija objavila je nešto više informacija i dve teaser fotografije što se tiče dolazećeg koncepta, koji je okarakterisan kao “potpuno električni crossover visokih performansi koji kombinuje najbolju tehnologiju kojom raspolaže Mitsubishi Motors sa sposobnošću da ide svuda gde može SUV”.

Mitsubishi-e-Evolution-2

Evo će koristiti tri motora, jedan na prednjoj osovini, a druga dva biće na zadnjoj. Biće povezani novim Active Yaw Control sistemom za bolje i oštrije upravljanje.

Prema informacijama koje dolaze iz Mitsubishi-ja, mozak novog e-Evolution biće sistem veštačke inteligencije koji je u stanju da čita promene na putu i u saobraćaju, kao i namere vozača, i koordinsaće dotične sa ponašanjem automobila. Sistem veštačke inteligencije će takođe podučavati osobu koja sedi za volanom da bude bolji vozač putem razgovora i displeja na centralnoj konzoli.

Mitsubishi-e-Evolution-3

Novi Mitsubishi e-Evolution koncept premijerno će biti predstavljen na Sajmu automobila u Tokiju 25. oktobra, uz Eclipse Cross coupe SUV.

PROČITAJ I OVO!

Ni prvi model bugatija na struju nije video svetlos dana, a već najavljuju drugi

Prvi čovek Bugattija otkrio je da će novi model u gami tog brenda imati sportske …

Leave a Reply