15/10/2018 11:53:45 PM
NASLOVNA / KONCEPTI / Lada Vesta: tizer slika unutrašnjosti

Lada Vesta: tizer slika unutrašnjosti

Proteklih meseci su se više puta pojavljivale informacije o novom Ladinom sedanu, a zatim je saopšteno da će se nova Lada zvati Vesta. U međuvremenu je objavljeno i nekoliko fabričkih teaser crteža spoljašnjosti, a danas se pojavila i prva slika unutrašnjosti.

 

lada vesta 121

Kako je ranije najavljeno, prvo će se pojaviti koncept verzija Veste, i to krajem avgusta na sajmu automobila u Moskvi. Serijska Vesta se u prodaji očekuje u septembru 2015. godine, kada će se prvo pojaviti sedan, a kasnije bi ponuda trebalo da bude proširena i drugim karoserijskim verzijama (uključujući i hatchback i karavan).

 

Vesta će po sadašnjim najavama biti napravljena na novoj platformi, trebalo da dobije i novi 1,8 litarski benzinac sa 125KS kao i Renaultov 1,6 litarski agregat i menjač, a biće i prostranija, bezbednija (“zadovoljavaće evropske bezbednosne standarde”), komfornija, dinamičnija i atraktivnija u odnosu na prethodnika. Cena u Rusiji će iznositi oko 400.000 rubalja (8.420 evra).

 

Još nekoliko slika ovog automobila u “draft” varijanti.
lada vesta

 

115743-lada vesta

 

Izvor

Autor: Marko Vezmar

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

audi s5 na struju

Morate pogledati: AUDI S5 na struju

Kada je izašao iz fabrike, Audijev S5 je bio sve samo ne dosadan. Danas je …

Leave a Reply