08/07/2020 11:46:28 PM
NASLOVNA / KONCEPTI / FIAT FCC4 koncpet prikazan u Sao Paolu

FIAT FCC4 koncpet prikazan u Sao Paolu

Fiat FCC4 futuristički koncept predstavljen je na sajmu automboila u Sao Paolu.

Autodesk VRED Design 2015 SP3

Južnoamerička automobilska scena pomalo je nepravedno zapostavljena kada je reč o premijerama i novim generacijama modela, budući da sve veći broj proizvođača upravo na ovom kontinentu ostvaruje neke od najboljih rezultata. Nakon Renaulta, koji je za Salon automobila u Sao Paulu spremio pick-up Duster Oroch, i FIAT je na ovoj manifestaciji prikazao jedan novitet – futuristički koncept pod nazivom FCC4 (FIAT Concept Coupe).

Autodesk VRED Design 2015 SP3

U pitanju je dizajnerska studija FIAT-ovog centra LATAM (LATin AMerica), koja predstavlja kupe-krosover sa četvora vrata, veoma smelog oblika, sa malim staklenim površinama, koji je zapravo, prilično veliko vozilo, dužine tačno pet metara, širine gotovo dva metra (bez retrovizora), a visine 1,6 m.

fcc4-08-1

FIAT-ov koncept FCC4 kao da „koketira“ i sa pick-up klasom vozila (FIAT Strada Adventure, takođe prikazana u Brazilu), ali samo vizuelno, imajući u vidu izgled zadnjeg dela automobila, dok gledano od napred, pre svega zahvaljujući svetlosnim grupama, neodoljivo podseća na Land Roverov bestseller Range Rover Evoque.

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Da li bi ovako mogao da izgleda Fiat 500 Coupe?

Pomalo razočarani zbog neuspeha oko eventualnog spajanja sa Renaultom, FCA odnosno Fiat okreće se drugim …

Leave a Reply