NASLOVNA / KONCEPTI / Brabus Ultimate E Concept

Brabus Ultimate E Concept

Brabus-Ultimate-E-koncept-1

Prema informacijama koje stižu iz Brabus-a, Ultimate E Concept je ekskluzivni gradski sportski automobil sa dosta snage da potkrepi tu hrabru izjavu.

Predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu, za kreaciju baziranu na Smart ForTwo deluje stvarno impresivno. Ima električni motor sa litijum-jonskom baterijom kapaciteta 22 kWh i maksimalnim dometom od 160 km.

Brabus-Ultimate-E-koncept-2

Što se tiče performansi, Ultimate E koncept ima 201 KS i 350 Nm, što mu omogućuje da od 0-100 km/h stigne za samo 4.5 sekundi, i da postigne maksimalnu brzinu od 180 km/h.

Brabus-Ultimate-E-koncept-3

Brabus E Concept razvijen je u saradnji sa Kreisel Electric i trenutno se nalazi u fazi testiranja na putevima. Sveukupno automobil ima samo 1.085 kg težine, a može da se napuni na 80% za samo 30 minuta.

Brabus-Ultimate-E-koncept-4

Estetički gledano, koncept ima Brabus-ov Widestar body kit žute boje, sa širim blatobranima. Leži na 18-inčnim alu točkovima, ima modifikovano oslanjanje, enterijer u Brabus-ovoj plavoj Mastik koži, pedale od nerđajućeg čelika, kao i aluminijumsku glavu menjača i ručne kočnice.

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply