28/01/2020 10:50:30 AM
NASLOVNA / HOT / BMW X7 iPerformance concept

BMW X7 iPerformance concept

BMW-x7-iPerformance-1

BMW je obećao da će predstaviti nešto impresivno na Sajmu automobila u Frankfurtu, i nisu se šalili, jer će kompanija prikazati novi X7 iPerformance koncept.

Dizajniran da pokaže kako će izgledati produkcijski model, fotografije pokazuju da je koncept masivni crossover sa ogromnim grilom koji bi čak i onaj na Escalade-u naterao da ustukne. Specifičan stil može da se primeti i na drugim delovima automobila, pre svega što se tiče impresivne količine metalnih trimova, kao i vertikalnih elemenata na prednjim otvorima za vazduh.

BMW-x7-iPerformance-2

Port za punjenje električnom energijom nalazi se na prednjem blatobranu, panoramski stakleni krov je posebno dizajniran, kao i masivni alu točkovi. Ne treba zaboraviti ni zadnji branik sa otvorima za vazduh i specifičnim zadnjim svetlima.

Enterijer je dosta drugačiji od spoljašnjosti po stilu, jer je mnogo luksuzniji i suptilniji. Detalji će biti objavljeni 8. septembra, ali i sada može da se vidi da će koncept imati kožna sedišta u dva tona, drvene trimove i živopisne detalje. Tehnologija će takođe igrati značajnu ulogu, jer će vozači bukvalno biti okruženi raznim sistemima, iDrive infotainment sistemom i futurističkim volanom.

BMW-x7-iPerformance-3

X7 iPerformance najverovatnije će koristiti plug-in hibridni pogon kao i 740 iPerformance, koji ima četvorocilindrični motor sa turbo punjačima u kombinaciji sa elektromotorom i 9.2 kWh litijum-jonskom baterijom.

BMW-x7-iPerformance-4

Produkcijski model će biti nuđen sa tri različite varijante motora, uključujući 3.0-litarski TwinPower Turbo šestocilindrični motor sa 335 KS i 4.4-litarski TwinTurbo Turbo V8 motor sa 445 KS. U ponudi bi mogao da se nađe i dizelaš X7 xDrive 40d.

PROČITAJ I OVO!

“Građansko hapšenje”: Nema saobraćajca? Nema veze, tu je biciklista VIDEO

Svakodnevno smo svedoci brojnih saobraćajnih prekršaja koje čine vozači kada se uvere da u blizini …

Leave a Reply