NASLOVNA / HOT / Aston Martin će svakom kupcu Valkyrie skenirati telo

Aston Martin će svakom kupcu Valkyrie skenirati telo

Aston-Martin-Valkyrie-1

U očekivanju najradikalnijeg Astonovog sportiste u istoriji, pored koga će i super brzi Vulcan biti inferioran, stižu nove informacije koje potvrđuju da se ništa ne prepušta slučaju.

Aston Martin Valkyrie pretenduje na mesto najbržeg na stazi, ali i jednog od najskupljih. Svi budući vlasnici tako će, nakon što su na neviđeno potrošili tri miliona evra, dobiti zaista poseban tretman. Patrik Nillson, šef Astona za Aziju tako je izjavio da će svim budućim vlasnicima koji su uplatili poprilični depozit napraviti 3D snimanje tela,a zatim im napraviti sedište koje savršeno prati formu njihovog tela, javlja CNBC.

Aston-Martin-Valkyrie-2

Takođe, Nillson je istakao da nije sve u maksimalnoj brzini, koja na kraju krajeva, i nije u fokusu razvojnog tima. “Kao u Formuli 1, pobednički bolid je onaj koji najbrže zakoči, prođe krivinu i ubrza. A ne onaj s najvišom konačnom brzinom”, pojašnjava Nilllson.

Podsetimo, serijska verzija ne bi trebalo da ima više od tone, a pokretaće je hibridni pogon predvođen 6.5 V12 atmosfercem i Rimčevim KERS sistemom. Epilog bi trebalo da bude oko 1.000KS koji bi trebalo da Valkiri obezbede status najbržeg automobila na asfaltu. Da, iako krajnje ekstreman, ovaj Aston Martin će moći na put.

Izvor: Index.hr

PROČITAJ I OVO!

Toyota Gazoo Racing najavljuje novi koncept

Toyota Gazoo Racing najavljuje da će predstaviti novi koncept automobil tokom trke 24 sata Le …

Leave a Reply