NASLOVNA / KONCEPTI / 2016 Alfa Romeo Giulia novi renderi bazirani na klasičnom izgledu

2016 Alfa Romeo Giulia novi renderi bazirani na klasičnom izgledu

Ako ćemo verovati rečima Sergio-a Marcionne-a, Alfa Romeo Giulia biće spremna u četvrtom kvartalu sledeće godine, najverovatnije za Pariski sajam automobila. Međutim ako smo nešto naučili od obećanja datih od strane Fiat grupacije, onda je to ne uzimamo sve zdravo za gotovo.

Alfa-Romeo-Giulia-1

Za sada nema u opšte nikakvih indikacija kako će izgledati nova Alfa Romeo Giulia, ali jedno je sigurno želeli bi da taj izgled ne vuče na ono što imaju Mito, Giulietta, itd. bar što se tiče prednje maske i okruglih farova.

Alfa-Romeo-Giulia-2

Takvom logikom polazio je dizajner Marco Procaccini iz MPCardesign kompanije, koji je razvio svoju viziju koncepta pomenutog Giulia automobila, a sve to u saradnji sa Rosario-om Dalessandro-om.

Alfa-Romeo-Giulia-3

“Ovo je novi 3D model razvijen od strane Rosario-a Dalessandro-a i kompanije MPcardesign” rekao je Procaccini. Ova kolaboracija nasta je na dobro poznatom forumu Italijanskog auto magazina.

Alfa-Romeo-Giulia-4

Nova Alfa Romeo Giulia koristi elemente iz prošlosti, kao što je prednji deo Giulia modela iz 1960te i 1970te, profil 156tice iz 1990te, a sve to uz moderne primese današnjice.

Alfa-Romeo-Giulia-5

Da li se vama dopada?

Alfa-Romeo-Giulia-6

Alfa-Romeo-Giulia-7

Alfa-Romeo-Giulia-8

Alfa-Romeo-Giulia-9

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

audi s5 na struju

Morate pogledati: AUDI S5 na struju

Kada je izašao iz fabrike, Audijev S5 je bio sve samo ne dosadan. Danas je …

Leave a Reply