NASLOVNA / HOT / Stärke Porsche Speedster na bazi Boxstera

Stärke Porsche Speedster na bazi Boxstera

Stark-Porsche-Speedster-1

Ljubitelji legendarnog Porsche Speedster-a dobili su priliku da kupe neverovatno preciznu repliku automobila zahvaljujući kompaniji Stärke, baziranoj u Scottsdale-u u Arizoni.

Stark-Porsche-Speedster-2

Radionica je predstavila svoju repliku Speedster-a koja koristi Porsche Boxster kao osnovu. U Stärke-u će prihvatiti bilo koji Boxster izrađen između 1998-2012, i odmah će pristupiti rasklapanju sportskog automobila na delove do kostura. Odatle, kompanija ugrađuje nove panele gotovo identične delovima koji su se ugrađivali u Speedster, sa vrlo sličnim lukovima iznad točkova i kružnim farovima.

Stark-Porsche-Speedster-4

Stärke nudi modifikaciju niza različitih Boxster-a kako bi bili dostupni raznim budžetima. Početni paket je Speedster CS za 59.950 (bez baznog vozila).

Za one koji žele vište, dostupni su i Speedster Outlaw i Speedster Carbon Fiber Outlaw. Prvi dodaje neke moderne elemente automobilu, kao što su novi izduvni sistem i podesivo Bilstein oslanjanje. Speedster Carbon Fiber Outlaw izgleda u velikoj meri kao standardni Outlaw ali koristi panele od ugljeničnih vlakana.

Stark-Porsche-Speedster-6

Cene za Outlaw-a startuju sa 79.950 dolara, dok Carbon Fiber Outlaw košta najmanje 149.950 dolara.

PROČITAJ I OVO!

bmw-x4-m40i-by-ac-schnitzer

Video: BMW X4 M40i by AC Schnitzer izgleda nestvarno

Schnitzer,pozata BMW nemačka tuning kuća izašla je sa tuning paketom za BMW X4. Pogledajte video …

Leave a Reply