NASLOVNA / F1 / F1 na ulicama Londona?

F1 na ulicama Londona?

Trka kroz ulice samog grada. Vožnja brža i bučnija nego ikada pre. I iako je u pitanju samo probna vožnja, jednom timu najbržeg cirkusa na svetu, porasli su apetiti. Trke Formule 1 mogle bi da budu vožene u engleskoj prestonici i iako se već duže spekuliše na ovu temu, zvanične informacije i dalje nje pristižu.

 

115208-f1

 

Finansijski direktor Lotusa nada se da će se ova ideja ostvariti.

London je grad sa izuzetnom istorijom i još boljim mogućnostima i zapravo nema potrebe da išta pričam o značaju ovoga grada. Zato mislim da je održavanje trka Formule 1 u ovom gradu, najbolja moguća ideja.

Bilo je zaista neverovatno iskustvo. Ulice su odlične za vožnju a istovremeno toliko zahtevne. Osećaj je neprocenjiv a zvuk koji vam para uši dok vozite je ono što svaki vozač voli da čuje. Mislim da bi se ovde održavale trke za pamćenje.

Stručnjaci tvrde da bi ova organizacija okupila preko 120.000 pristalica Formule 1 i kada se osvrnete i pogledate koliko je samo gradova ugostilo vozače najbržeg cirkusa na svetu, zašto London ne bi?

Kada bi se naša želja obistinila, garantujem da bi toliki broj ljudi bio oduševljen. Narod spajaju ovakve manifestacije. Svako ko je pasionirani ljubitelj Formule istinski se nada Londonu. Verujte mi, kada bi se ovde održavale trke, bile bi u rangu sa trkom za Veliku nagradu Monaka ako ne i bolje.

Ovo je veliki izazov za Englesku. I veliki zalogaj. Ali ukoliko bi Parlament zaista odobrio organizaciju ove trke, London bi, mnogi tvrde, prevazišao sve ostale domaćine.

 

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Niki Lauda na udaru kritika

Preminuo Niki Lauda, legenda Formule 1

“Sa dubokom tugom objavljujemo da je naš voljeni Niki preminuo mirno u krugu porodice u …

2 KOMENTARI

  1. Ovo će biti prava stvar!

  2. Držimo palčeve Londonu. 🙂

Leave a Reply