NASLOVNA / AUTO SPORT / Veliko iznenađenje na Beogradskom reliju

Veliko iznenađenje na Beogradskom reliju

Beogradskim relijem petim po redu u organizaciji MM Pauer kluba iz Beograda, stavljena je tačka na Otvoreni šampionat Srbije u najzahtevnijoj disciplini auto sporta. Posle dosta akcije i rekacije sasvim zasluženo prvo mesto u generalnom plasamanu osvojila je posada Đanluka Roko i Jovan Isailović iz Real motorsport tima za volano subaru imprece WRX sti. Drugo mesto pripalo je Živku Gajiću i Tihomiru Nikoliću u renou klio posada kluba organizatora, dok je najniži stepenik pripao jedinoj ženskoj posadi Jovani Jovanović i Nataši Tunguz u sitroneu C2 R2, takođe iz MM Pauer tima.

beogradski-reli

Na dve više nego dobro poznate lokacije, iz servisnog parkišta uputilo se tačno 25 posada, što je za naše prilke više nego zadovoljavajući broj imajući u vidu sve okolnosti. I već od prve Avale počelo je sa izletanjima, koja su rezultirala odustajanjima, odnosno aktiviranjem šlep službe, što je uslovilo da se odradi jedan regruping.

beogradski-reli-3

Ni posle prvog kruga nije manjkalo akcije, kada je u pitanju odustajanje, sve u svemu, ko je imao dovoljno dobro spremljen automobil, hladnu glavu i dobro zagrejane pneumatike koji bi držali za podlogu, došao je do cilja, osvojio bitne bodove, čitaj šampionsku titulu u suprotonom.

beogradski-reli-2

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Imola – Jovan Lazarević nastavlja sa trkama italijanskog Porše Karera Kupa

Mladi 22. godišnji Kraljevčanin, JOVAN LAZAREVIĆ, trostruki šampion SRBIJE u automobilizmu, u vikendu pred nama …

Leave a Reply