19/06/2018 10:01:37 PM
NASLOVNA / KONCEPTI / VIDEO: Daihatsu DN F-Sedan concept

VIDEO: Daihatsu DN F-Sedan concept

Drugi concept koji je Daihatsu predstavio na Gaikindo internacionalnom Sajmu automobila nosi naziv Daihatsu DN F-sedan, i radi se o elegantnom sedan coupe-u sa četvoro vrata.

Koncept podrazumeva brojne detalje kao što su oštra LED svetla povezana hromiranim grilom, LED svetla integrisana u branik, kao i dugačka zadnja LED svetla koja obavljaju funkciju stop svetla. Dizajn zadnjeg dela takođe je dobio oštre crte, sa dvobojnim finišem na braniku. Daihatsu DN F-sedan concept nema B stubove, ali je zato dobio dvobojne alu točkove, srebrne retrovizore i crni krov.

Daihatsu-DN-F-Sedan-concept-1

Enterijer je upečatljiv baš kao i eksterijer, sa sportskim sedištima i futurističnom centralnom konzolom koja upada u oči na instrument tabli.

Dimenzije novog koncepta su: 4.200 mm dužina, 1.695 mm širina i 1.430 mm visina, sa međuosovinskim rastojanjem od 2.510 mm. Ispod haube Daihatsu DN F-sedan ima 1.2-litarski četvorocilindrični benzinac uparen sa CVT automatikom.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Porsche-Mission-E-1

Električni Porsche Mission E

Porsche je počeo sa testiranjem električnog Mission E modela na javnim putevima. Prototipi su viđeni …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.