NASLOVNA / TUNING / VIDEO: BRABUS Ultimate 125 (Smart ForTwo)

VIDEO: BRABUS Ultimate 125 (Smart ForTwo)

Tjuner Brabus je poznat po moćnim Mercedes-AMG sportskim automobilima koje tjunuje, ali čini se da u Brabus-u ne zaziru ni od toga da se pozabave manjim projektima. Brabus Ultimate 125 je baziran na trocilindričnom Smartu za dvoje (Smart ForTwo), imaće nešto više snage, malo više stila i naravno cenu koja prati te promene. Naime, početna cena za ovaj tjunovani smart biće veća od 50.000 dolara.

Brabus-Ultimate 125-1

Ultimate 125 ispod haube i dalje je motor od 898 kubika ali ovaj sada raspolaže sa 125KS i 200 Nm. Ubrzanje do 100 km/h traje 9,2 sekunde, najveća brzina iznosi el. ograničenih 175 km/h. Motor ide u kombinaciji sa šestostepenim automatskim menjačem.

Ako tjunovani motor nije dovoljan, tu su i promene na eksterijeru. U paketu su između ostalog i sportski izduvni sistem, aero body kit, novi 18-inčni točkovi, doterani enterijer…

Automobil će biti predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Range-Rover-Sport-1

VIDEO: 2018 Range Rover Sport / Range Rover Sport P400e Plug-in Hybrid

Sem obnovljene standardne verzije i još jače sportske SVR varijante, Land Rover je modelsku godinu …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.