21/07/2018 11:55:24 AM
NASLOVNA / HOT / VIDEO: Rene Turrek-ov BMW i8 Joker

VIDEO: Rene Turrek-ov BMW i8 Joker

Rene Turrek je postao prava atrakcija zahvaljujući velikom broju živopisnih projekata farbanja automobila, među kojima su na primer Captain America Ford Mustang, ili Iron Man Lamborghini Aventador. Sada se prihvatio posla na novom BMW i8-ici, a psihodelična kreacija koju je stvorio inspirisana je čuvenim Joker-om, jednim od likova iz sveta DC comics stripova.

bmw-i8-joker-1

BMW i8 je sav u duhu Joker-a kojeg je u filmu „Suicide Squad“ igrao Jared Leto, sa njegovim likom na haubi koji može da bude osvetljen LED svetlima preko daljinskog upravljača. Na prednjim panelima imamo nekoliko „Ha“ reči, koji deluju kao da je lično Joker uradio grafite na automobilu. Druge panele i površine krase tipični Joker-ovi znakovi – lobanje i pikovi.

Treba napomenuti da će i Betmen dobiti svoj BMW i8 kako bi mogao uspešno da se bori protiv zločina.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.