NASLOVNA / KONCEPTI / VW Golf VII fejslift u martu 2016.?

VW Golf VII fejslift u martu 2016.?

Sedma generacija VW Golfa (predstavljena 2012. godine) će tokom sledeće godine pretrpeti restilizaciju, a kako bi takav Golf VII trebalo da izgleda pokazuje ovaj nezvanični render objavljen u novom broju nemačkog magazina Auto Bild.

vw golf viii  ce izgledati ovako

golf_vii_fejslift_autobild_1

Obnovljeni Golf VII se očekuje u martu 2016. godine, i to sa manjim vizuelnim promenama koje će između ostalog podrazumevati izmenjene branike, doterana svetla, novi dizajn alu točkova, nove boje eksterijera…

Veće izmene se najavljuju za unutrašnjost, što u praksi znači da će dobiti tehnologiju kontrole gestikulacijom, potpuno digitalnu instrument tablu, veliki ekran osetljiv na dodir za infotainment sistem, kao i jedan manji displej za kontrolu klime i ostalih funkcija.

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.