NASLOVNA / KONCEPTI / Škoda SUV sa 7 sedišta u Parizu sledeće godine

Škoda SUV sa 7 sedišta u Parizu sledeće godine

Škoda će naredne godine na Pariskom sajmu automobila predstaviti zvanično svoj novi SUV sa sedam sedišta. Prema nekim, navodno veoma pouzdanim, izvorima novi model će biti spreman za evropsko tržište već krajem 2016. godine. Prvo zvanično predstavljanje Škoda SUV-a će se desiti tokom narednog leta, da bi se predstavio uživo u Parizu.

skoda_snowman_u_parizu_2016

Pominje se ime Snowman, a ovaj SUV će biti bazirn na produženoj verziji MQB platforme. Pripašće mu segment koji se nalazi iznad Yeti modela, a u standardnoj verziji će imati pogon na prednjoj osovini uz opcioni 4×4 pogon. Očekuje se da u ponudi budu svi poznati dizel i benzinski agregati koji se već sada koriste u Škoda vozilima koji će biti upareni sa 6-stepenim manuelnim ili DSG automatskim menjačem. Škoda Snowman će se proizvoditi u fabrici Kvasiny koja se nalazi u Češkoj.

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Porsche-Mission-E-1

Električni Porsche Mission E

Porsche je počeo sa testiranjem električnog Mission E modela na javnim putevima. Prototipi su viđeni …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.