27/05/2018 11:21:38 PM
NASLOVNA / VESTI / Seat otkrio svoje planove do 2025. godine

Seat otkrio svoje planove do 2025. godine

Španski proizvođač automobila je otkrio svoj “roadmap” koji prema njihovim rečima ovog puta skreće fokus na rastuće segmente tržišta u kojima su visoke margine profita. Čelnici kompanije nisu išli u detalje, ali su objavili da se Seat sprema da predstavi četiri nova vozila u naredne dve godine. Pored toga, dato je do znanja da će prvi model biti kompaktni krosover i njega ćemo videti već u prvoj polovini 2016. godine.

seat-20v20-concept

Seat će takođe da izvrši inicijativu smanjenja troškova kroz različite pristupe pojednostavljanju procesa i eliminaciju troškova koji neće uticati na samu srž kompanije. Očekuje se da će ove mere uštedeti oko 100 miliona EUR-a godišnje. Čelnici Seata su ujedno izjavili da skandal sa Volkswagen TDI motorima nije u bitnoj meri pogodio španskog proizvođača i da se treba fokusirati na srednje i dugoročne planove umesto da se pažnja skreće na to što se priča tokom ovih nedelja.

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.