NASLOVNA / PREMIJERE / Pogledajte detaljno kako izgleda Lada Vesta

Pogledajte detaljno kako izgleda Lada Vesta

Ruska autokompanija AvtoVAZ je objavio nove fotografije svoje nove limuzine po imenu Lada Vesta. Na ovim slikama se automobil jasno vidi iz svih uglova, kako spolja, tako i iznutra. Za dizajn je zadužen Stiv Martin koji je u periodu od 1987. do 2005. godine radio za Mercedes gde je učestvovao u dizajniranju ML i GL SUV modela. Nakon toga je nadgledao dizajn Volvoa S60 i V60, kao i koncepta XC60. Pored dizajnera sa pedigreom i sama platforma za ovaj automobil je stigla iz Renault-Nissan grupacije, tako da za sada Lada Vesta deluje obećavajuće. Auto je dugačak 4.410 mm, širok 1.764 mm, a visok 1.497 mm. Međuosovinsko rastojanje od 2.635 mm garantuje solidan komfor putnicima koji se prevoze na zadnjim sedištima, dok zapremina prtljažnika iznosi 480 l.

lada_vesta_galerija_1

lada_vesta_galerija_2

lada_vesta_galerija_3

lada_vesta_galerija_4

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

2

 • 1
  • PUNOPRAVNI ČLAN
  • 1444 postova
  M_M: "Logan klasa", stim da unutra deluje nešto modernije, što je i očekivano jer je ipak dosta mlađi... Videćemo, ima šanse da uspe ako cena bude odgovarajuća, ima puno ljudi plićeg džepa kojima je funkcionalnost na prvom mestu, a ne performanse ili luksuz, a žele pre novi auto, makar i ovakav, nego neki luksuzniji ali polovan.
  0 0
  • PUNOPRAVNI ČLAN
  • 698 postova
  elas: Nije lose,videcemo kako ce se pokazati po kvalitetu jer prethodne nisu ulile poverenje,cesti i glupi kvarovi.Mada ako je reno tehnika mislim da ce biti dobro.
  Generalno za neke pristojne novce se moze voziti solidan nov auto.
  0 0