NASLOVNA / VESTI / Pagani Huayra BC sa crvenom karbonskom karoserijom

Pagani Huayra BC sa crvenom karbonskom karoserijom

pagani-huayra-1

Nedugo nakon besprekorno plavog karbonskog Pagani Huayra BC, sada se pojavio još jedan model najpotentnijeg hiper automobila kompanije Pagani.

Ovaj posebni model Huayra BC nalazi se u privatnom vlasništvu i pridružio se belom modelu (nazvanog “The King”) i nalazi se u garaži istog vlasnika. Kao što smo videli kod drugih BC modela i ovaj primerak sadrži neverovatnu količinu prilagođenih karakteristika kao ni jedan drugi “regularni” model koji je kompanija ikada proizvela.

pagani-huayra-2

Veliki deo karoserije je kreiran i finiširan u crvenom karbonu koji je komplementiran crvenim šarama oko putničke kabine, bočnih pragova i elemenata ispod haube. Sa prednje strane postoji i šara italijanske zastave, kao i brojni elementi od ugljeničnih vlakana. Ostale unikatne karakteristike uključuju Huayra BC oznake i zlatnu krunu na zadnjim zatvaračima vazdušnih sistema.

pagani-huayra-3

Konačno, enterijer, kakav se može i očekivati od ovog serijala, dočekuje svog vlasnika sa dodatnim crnim komponentama kreiranim od aluminijuma, crnih ugljeničnih vlakana i bele kože.

Izvor: Autoexclusive.rs

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

OddoOktobra:Počelarevijaoldtajmera

Dozvoljen uvoz automobila starijih od 30 godina

Izmenjena je Uredba o uvozu motornih vozila. Najvažnija novina je to da se svaki automobil …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.