NASLOVNA / VESTI / Mercedes počeo da proizvodi GLC u Kini

Mercedes počeo da proizvodi GLC u Kini

Nemačka kompanija je počela proizvodnju svog GLC SUV modela u Kini. Svega šest meseci nakon što je GLA klasa počela da se proizvodi u Kini, pridružio se i novi SUV. Novi modeli se prave na “Bejing Benz Automotiv Co.” proizvodnoj liniji. Nemačka kompanija objašnjava da početak proizvodnje GLC-a ujedno označava drugu fazu razvoja fabrike koji uključuje novu proizvdnu liniju za sklapanje i proizvodnju karoserije kao i farbaru. Sve to je bilo neophodno da se novi GLC ubaci u proizvodnju. Što se obima proizvodnje tiče, Mercedes očekuje da proizvede oko 200.000 jedinica godišnje što je potrebno s obzirom da je Kina veoma zahtevno tržište.

After the successful start of the GLC at the lead plant Bremen, Beijing follows now as the second production site. The new assembly facilities meet the highest standards of modern production in our flexible and efficient production network. /Nach dem erfolgreichen Start des GLC im Leadwerk Bremen folgt Peking nun als zweiter Produktionsstandort. Die neuen Fertigungseinrichtungen des GLC entsprechen modernsten Standards in unserem flexiblen und effizienten Produktionsnetzwerk.

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

OddoOktobra:Počelarevijaoldtajmera

Dozvoljen uvoz automobila starijih od 30 godina

Izmenjena je Uredba o uvozu motornih vozila. Najvažnija novina je to da se svaki automobil …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.