15/07/2018 11:03:21 PM
NASLOVNA / HOT / Ferrari SUV? Moraćete prvo da me upucate

Ferrari SUV? Moraćete prvo da me upucate

Ukoliko pratite automobilsku scenu, verovatno znate da Lamborghini uveliko radi na svom prvom SUV modelu po imenu Urus za koji se očekuje da će biti predstavljen tokom 2018. godine. Logično pitanje mnogih je bilo, šta Ferrari planira sa ovim segmentom koji je u uzlaznoj putanji već godinama. Čak i da to nije tako, kada Lamborghini planira SUV, prirodno je pomisliti i da će Ferrari učiniti slično.

ferrari_suv_koncept_feb_2016

Odgovor glavnog direktora kompanije Ferrari je bio sledeći: “Moraćete prvo da me upucate.”. Serđo Markione je na ovaj način, krakto i jasno, dao do znanja kakvo je njegovo mišljenje na temu SUV vozila sa znakom Ferrarija. Markione je nedavno izjavio da za Ferrari automobilima i dalje vlada velika potražnja i da je ona veća od ponude. Tokom 2015. godine prodato je 7.664 Ferrarijevih vozila, a kompanija procenjuje da će taj broj ove godine biti još veći, te da nije nemoguće da dostigne i blizu 8.000 automobila.

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Lamborghini Huracan Performante 2018

VIDEO: Test Lamborghini Huracan Performante 2018

Huracan, Dakle, najbrži serijski automobil na Nirburgringu (bar neko vreme) dolazi iz jedne od italijanskih …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.