15/07/2018 10:45:36 PM
NASLOVNA / VESTI / Ferrari i Lamborghini se povlače iz Ukrajine

Ferrari i Lamborghini se povlače iz Ukrajine

Italijanski proizvođači supersportskih automobila najavili su kraj isporuka njihovih modela u Ukrajinu, zbog nestabilne situacije na tom tržištu. To je najavio ukrajinski zastupnik ta dva brenda. “Naše tržište nije spremno u ovom trenutku za zvaničnu nabavku takvih automobila zbog situacije u zemlji”, rekao je generalni direktor firme Vipos, koja predstavlja Ferrari i Lamborghini u Ukrajini, Viktor Postelnikov.

Top 10: Najskuplji automobili 2015 – 4. Mesto

Napominjući da ti automobili iziskuju posebne uslove i visoke standarde prodaje i usluge održavanja, on je naglasio da Ferrari i Lamborghini ne mogu sebi da priušte bilo kakve ustupke i da prave izuzetak u pogledu usklađenosti sa svojim standardima. Jedini Ferrarijev zvanični zastupnik u Kijevu počeo je sa radom u junu 2011. godine, sa ponudom cenovno najpristupačnijeg modela, California, koji je koštao 252.370 evra.

Huracan sada i u Spyder varijanti

Prodaja je tokom vremena opala – 2014. godine prodata su svega dva primerka tog modela, a 2015. samo jedan.

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.