NASLOVNA / HOT / Da li je ovo novi Land Rover Discovery?

Da li je ovo novi Land Rover Discovery?

Novi Land Rover Discovery bi trebao da se pojavi krajem ove ili početkom naredne godine, a Auto Bild magazin je prikazao prilično uverljive rendere. Po njihovoj viziji peta generacija Land Rover Discovery SUV-a je inspirisana Discovery Vision konceptom koji je prikazan tokom 2014. godine. Novi Land Rover Discovery se zasniva na PLA arhitekturi koja bi trebalo da olakša vozilo za oko 300 kilograma uz povećanje prtljažnika i prostraniji enterijer koji može da raspolaže sa do sedam sedišta. Takođe, peta generacije Discovery SUV-a bi trebala ujedno da donese i bolje “off road” karakteristike što će ga učiniti svakako zaniljivom opcijom u klasi. Očekuje se bogata standardna oprema uz veliki spisak dodatnih opcija koje uključuju i laserska svetla, daljinsko upravljanje sa pametnog telefona i sl.

land_rover_discovery_render_auto_bild_feb_2016_1

land_rover_discovery_render_auto_bild_feb_2016_2

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Stark-Porsche-Speedster-1

Stärke Porsche Speedster na bazi Boxstera

Ljubitelji legendarnog Porsche Speedster-a dobili su priliku da kupe neverovatno preciznu repliku automobila zahvaljujući kompaniji …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.