VIDEO: Mercedes-AMG C63 Liberty Walk

Nakon nekoliko meseci čekanja, japanski tuner Liberty Walk je konačno predstavio svoj body kit namenjen Mecedesu-AMG C63.

Kao i obično, Japanski tjuner je spustio automobil, a paket uključuje spliter, pragove i crni lakirani spojler. Rešetka hladnjaka i bočni retrovizori su takođe crne boje, a prošireni su i blatobrani (na kojima bi mu mogao pozavideti i Dodge Challenger SRT Demon).

Liberty Walk-1

U suštini, radi se o estetskim poboljšanjima namenjenim prethodnoj generaciji, dok se samo promene suspenzije odnose na performanse. Liberty Walk tek treba da se posveti aktuelnoj Mercedesovoj W205 C-Klasi.

Body kit napravljen od karbonskih vlakana košta 17.620 dolara, dok iste komponente napravljene od plastike ojačane karbonskim vlaknima koštaju 12.870 dolara.

Liberty Walk-2

Liberty Walk će sve komponente prodavati i odvojeno.

Na kraju treba reći da svakako ne postoji deficit tjunovanih Mercedesovih AMG C-klase, ali kad se radi o automobilima koji imaju opasan, zao izgled, Liberty Walk svakako pripada vrhu liste.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.