NASLOVNA / HOT / Satin Red BMW M3

Satin Red BMW M3

Satin-Red-BMW-M3-1

Modifikovanje premium vozila kao što je BMW M3 je uvek rizično, jer ste uvek na korak od toga da upropastite izgled i performanse vozila. Modifikacija ovog BMW M3 pak izgleda da je u potpunosti uspela.

Satin-Red-BMW-M3-2

Ovaj konkretni F80 M3 je vlasništvo člana Bimmer Post foruma. Umotan je u foliju satin red chrome boje, koja mu definitivno savršeno odgovara. Za razliku od mnogih boja i nijansi, satin red boja ne prikriva ništa od agresivnih linija karoserije. Štaviše, ona ih dodatno naglašava, tako da automobil izgleda još agresivnije i opasnije od bilo kog M3 na putu.

Pored folije, M3 ima spušteno oslanjanje, leži na mat crnim Brixton PF5 točkovima i uparen je sa prednjim spliterom od ugljeničnih vlakana, difuzorom i velikim zadnjim spojlerom.

Satin-Red-BMW-M3-3

Set posebnih LED daytime svetala upotpunjuju agresivni izgled automobila.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.