NASLOVNA / TUNING / BMW M4 Cabrio by BMW Abu Dhabi

BMW M4 Cabrio by BMW Abu Dhabi

BMW-M4-Cabrio-Abu-1

Iako je Speed Yellow BMW M4 Cabrio upravo tip automobila koji ćete primetiti na ulici, nekome to nije bilo dovoljno, pa je odlučio da mu ugradi niz AC Schnitzer delova.

Aerodinamični paket podrazumeva elemente od ugljeničnih vlakana za prednji deo automobila: spojler, trkački spliter i zakrilca sa strane, plus ležišta za retrovizora od ugljeničnih vlakana.

BMW-M4-Cabrio-Abu-2

Što se tiče AC Schnitzer izduvnog sistema, ovaj najčešće podrazumeva prigušivače, i kontrolu zvuka i protoka gasa. Ne zna se, međutim, da li ovaj M4 ima neke dodatne modifikacije što se tiče performansi.

BMW-M4-Cabrio-Abu-3

Ono što ima je još više Speed Yellow boje u kabini (kontrastni šavovi, detalji), kao i centralnu konzolu prekrivenu ugljeničnim vlaknima.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

carlex-mercedes-viano-interior-1

Carlex Design Mercedes Viano

Iako smo videli mnogo putničkih kombija sa modifikovanom unutrašnjošću u poslednje vreme, ovaj se Viano …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.