27/05/2018 11:15:47 PM
NASLOVNA / HOT / Abu Dhabi Atlantis Blue BMW M3

Abu Dhabi Atlantis Blue BMW M3

Atlantis-Blue-BMW-M3-1

Prošle nedelje imali smo priliku da vidimo na F1 stazi u SAD unapređeni BMW M3 u koji su ugrađeni M Performance delovi. Sada nam iz BMW Abu Dhabi dolazi nova kreacija, Atlantis Blue BMW M3, takođe “nabudžen” M Performance delovima.

BMW Abu Dhabi objavio je fotografije impresivnog Atlantis Blue sedana, na kome se lepo vide delovi od ugljeničnih vlakana i koji izgleda zaista izuzetno. Na prednjem delu je novi spliter, sa strane je novi set pragova sa oznakama, dok su pozadi vrhovi izduvnog sistema integrisani u difuzor od ugljeničnih vlakana. Tu je naravno i spojler na prtljažniku, crni prednji “bubrezi”, a style-666 točkovi nagoveštavaju da je automobil opremljen Competition paketom, s obzirom da su ti točkovi jedna od glavnih karakteristika tog paketa.

Atlantis-Blue-BMW-M3-2

Ispod haube je 3-litarski motor koji sada razvija 450 KS umesto standardnih 431 KS, sa brojem obrtaja koji je ostao isti. Ali nije izmena snage to što čini Competition paket vrednim svake pare, već promene u oslanjanju. Paket je zaokružen novim carbon ceramic kočnicama, sa zlatnim klještima.

Atlantis-Blue-BMW-M3-3

Unutrašnjost je zaista modifikovana sa stilom, i predstavlja kombinaciju Alpine White boje sa plavim detaljima koji se savršeno uklapaju sa kožom boje konjaka i belim kontrastnim šavovima.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.