21/07/2018 11:43:50 AM
NASLOVNA / HOT / 2017 Ford Ranger VR46 u čast Valentina Rosija

2017 Ford Ranger VR46 u čast Valentina Rosija

Ford-Ranger-VR46-1

Devetostruki šampion sveta Valentino Rossi potpisuje svoju personalizovanu verziju Fordovog australijskog Ranger-a, sa specijalnom edicijom koja stiže u Australiju.

Prema informacijama koje stižu iz Distributor Auto Source International, 460 modela VR46 Ranger su prebačeni u Novi Zeland i Australiju. Specijalna VR46 edicija je osmišljena od strane Carlex Design-a u Velikoj Britaniji, a potpisuje je Valentino Rossi.

Barem jedan australijski Fordov distributer će prodavati VR46 Ranger, a prva vozila očekuju se do decembra.

Ford-Ranger-VR46-2

Što se tiče cene, ona još uvek treba da bude potrvrđena, ali treba očekivati lepu cifru preko one po kojoj se može dobiti Ford Ranger XLT na kojem se Rosijev model bazira.

VR46 Ranger je dostupan u metalik crnoj i magnetic sivoj boji, sa manuelnim ili automatskim menjačem. Standardni Ranger-ov 3.2-litarski petocilindrični turbo dizel motor mehanički nije menjan, ali tu su druge zanimljive modifikacije kao što su 18-inčni alu točkovi sa BF Goodrich all terrain gumama, izduvni sistem od nerđajućeg čelika sa duplim izduvnim cevima, novi amortizeri i oslanjanje, zaštita za rezervoar, širi blatobrani, zaštita za zadnji deo, sistem svetala na krovu.

Ford-Ranger-VR46-3

Enterijer VR46 Ranger-a razlikuje se od drugih Ranger-a po specijalnim tablicama i oznakama, kožnom trimu, sedištima od Napa kože, volanu sa ravnom donjom sekcijom…

VR46 Ranger je samo poslednja od niza modifikacija koje se rade na Ranger-u. Popularan je i Tickford-ov Ranger, a Ford je takođe nagovestio da rade na oficijelnom Ranger Raptor-u.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.