NASLOVNA / HOT / Mercedes-AMG GT3 Edition 50

Mercedes-AMG GT3 Edition 50

Mercedes-AMG-Edition 50-1

Mercedes-AMG započeo je svoju 50-godišnjicu novom, striktno limitiranom edicijom AMG GT3 Edition 50. Proizvodnja je ograničena na samo 5 primeraka, a eksterijer novog Edition 50 krasiće unikatni set boja koje će po prvi put moći da se vide na nekom Mercedes AMG automobilu.

Mercedes-AMG-Edition 50-2

Nemci su za njega između ostalog predvideli sivi eksterijer sa kontrastnim crnim trkama, “50 Years AMG” oznake na vratima, haubi i u unutrašnjosti, kao i agreisvan aero body kit od ugljeničnih vlakana (novi branici, revidirani pragovi, otvori za vazduh na prednjim blatobranima, zadnji difuzor, veliki zadnji spojler…), trkačka sedišta od ugljeničnih vlakana, zaštitni kavez, trkački spider volan srebrne boje i digitalnu instrument tablu sa crnim mat finišom.

Mercedes-AMG-Edition 50-3

Kao mesto promocije izabranaje trka 24 satra Nirburgringa, dok je kao osnova poslužio trkački Mercedes-AMG GT3.

Mašinerija podrazumeva 6,3 litarski V8, u kombinaciji sa šestostepenom sekvencijalnom trkačkom transmisijom.

S obzirom da proizvodnja obuhvata samo pet primeraka, kupci će automobile moći da preuzmu u sedištu kompanije u Afalterbahu. Uz novi auto dobija se i besplatni sat sa motivima 50-godišnjice Mercedes-AMG, proizveden od strane Schaffhausen- a.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Lamborghini Huracan Performante 2018

VIDEO: Test Lamborghini Huracan Performante 2018

Huracan, Dakle, najbrži serijski automobil na Nirburgringu (bar neko vreme) dolazi iz jedne od italijanskih …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.