NASLOVNA / TESTOVI / Video: Test Porsche 911 4 GTS

Video: Test Porsche 911 4 GTS

Porsche 911 4 GTS poseduje Novorazvijeni šestocilindarski turbo agregat od 3,0 litre sada isporučuje 450 KS, što je za 20 KS više od svog prethodnika sa GTS oznakom, koji je imao atmosferski motor. Obrtni moment iznosi 550 Nm, te sada obezbeđuje veću elastičnost u odnosu na atmosferca. Svi Porsche GTS modeli dolaze sa sedmostepenim manuelnim ili automatskim PDK menjačem.

PorscheGTSkupeikabrioletdokrajagodine-GTS

911 Carrera 4 GTS Coupe sa PDK transmisijom i Sport Chrono paketom do 100 km/h stiže za 3,6 sekundi, dok maksimalna brzina za sve GTS modele iznosi 300 km/h. Jedini izuzetak je Carrera GTS sa manualnim menjačem kod koje se kazaljka zaustavlja na 312 km/h.

Sportski retrovizori, 20-inčni naplaci sa centralnom navrtkom, kao i GTS logo na vratima, kompletiraju bočni izgled. Karakteristični targa krov po prvi put dolazi u crnoj boji na GTS modelu, doprinoseći njegovom svojstvenom izgledu. Sportska sedišta u enterijeru imaju GTS logo na naslonima za glavu, a elektronski su podesiva u četiri smera.

Poznate su i cene za GTS verzije, koje kreću od 124.451 evra za Carrera GTS, dok je najskuplja Targa GTS koja košta 144.919 evra.

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Lamborghini Huracan Performante 2018

VIDEO: Test Lamborghini Huracan Performante 2018

Huracan, Dakle, najbrži serijski automobil na Nirburgringu (bar neko vreme) dolazi iz jedne od italijanskih …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.