NASLOVNA / TESTOVI / Video: Renault Kadjar na testu WHATCAR magazina

Video: Renault Kadjar na testu WHATCAR magazina

renault-kadjar

Postavljen na istu CMF platformu kao i sestrinski Qashqai, Renault Kadjar je nešto veći od Nissanovog krosovera – dugačak je 4.450 mm, širok 1.840 mm, a visok 1.600 mm.

Odstojanje od tla iznosi 190 mm, dozvoljeni napadni ugao prilikom prilaska prepreci je 18, a pri silasku 25 stepeni. Veličina prtljažnika je 472 l, a tome treba dodati i brojne pregrade i pretince u kabini čija ukupna zapremina iznosi 30 litara.

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Toyota-Research-institute-1

VIDEO: Toyota Research Institute napravio automobil s dva volana

Naravno, reč je o modelu koji se koristi u sklopu opsežnih testiranja autonomne vožnje pa …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

2

 • 1
  • STAROSEDELAC
  • 7374 postova
  Space: I pored toga što deli platformu sa Nissan Kaškaji modelom, meni se Kaškaji više sviđa
  0 0
  • PUNOPRAVNI ČLAN
  • 1444 postova
  M_M: Iako nisam veliki fan Renault-a, seo sam u Kadjar na sajmu, i za nijansu mi se čak više sviđa od Kaškaija - deluje još modernije i utisak mi je da nudi i nešto više prostora (gepek oko 40L veći, što nije baš zanemarljivo). Koliko vidim ima i odstojanje od tla veće za 1cm... Uz neki 1.6dci motor i korektnu cenu, idealan porodični krosover.
  1 0