NASLOVNA / HOT / Vanderhall Laguna, luksuzan i agresivan

Vanderhall Laguna, luksuzan i agresivan

Vanderhall-Laguna-1

Vanderhall je predstavio novu verziju Laguna modela. Enterijer je uređen u minimalističkom stilu sa bluetooth zvučnim sistemom od 600 W zaduženom za muzičku pozadinu prilikom vožnje automobila. S obzirom na konstrukciju u kabini nema mnogo prostora, ali su sedišta podesiva, kao i upravljač koji je izrađen od punog drveta.

Lagunu pokreće 1,4 litarski turbo motor kompanije GM koji razvija 200 ks i 271 Nm obrtnog momenta,u kombinaciji sa šestostepenim automatik menjačem. U paketu dolaze ABS, pomoć pri skretanju, kočenju…

Vanderhall-Laguna-2

Osnovni model Laguna koštaće od 49.950 dolara i dolazi sa karoserijom od ugljeničnih vlakana, crnom mrežom hladnjaka, upravljačem i kleštima kočnica, točkovima od 18 inča i mnogim drugim komponentama koje u svakom momentu mogu postati daleko ekskluzivnije.

Vanderhall-Laguna-3

Premijum kombinacija kožnih elemenata, pletene crne patosnice, veliki točkovi i kontrola krstarenja predstavljaju pogodnosti koje vlasnike ovog modela mogu koštati nešto više novca. Cena najluksuznijeg modela u liniji Vanderhall Laguna Bespoke Motoring Experience iznosiće 77.000 dolara, ali potencijalni vlasnici mogu da biraju između 104 kožna i 120 sintetička enterijera i svega ostalog što kompanija Vanderhall ima da ponudi.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

OddoOktobra:Počelarevijaoldtajmera

Dozvoljen uvoz automobila starijih od 30 godina

Izmenjena je Uredba o uvozu motornih vozila. Najvažnija novina je to da se svaki automobil …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.