21/06/2018 11:56:47 AM
NASLOVNA / HOT / Porsche Macan Turbo Special Edition

Porsche Macan Turbo Special Edition

Porsche-Macan-Turbo-Special-Edition-1

Prvi put ikada Porsche Asia Pacific je dodao specijalnu ediciju automobila u svoju ponudu – Macan Turbo, sa performance paketom, ofarbanom u čuvene boje Porsche Motorsport-a.

S obzirom da je opremljen performance paketom, Macan Turbo je snažniji, agilniji, ima bolje upravljanje i generalno je bolji od standardnog modela u svakom smislu. Upravo da bi istakli Macan-ove sportske korene, automobil je dobio specijalne boje Porsche Motorsport. Radi se o dvobojnom eksterijeru, crno-belom, sa crvenim i srebrnim trkačkim trakama.

Porsche-Macan-Turbo-Special-Edition-2

Martin Limpert, prvi čovek Porsche Asia Pacific, rekao je da kao i svaki Porsche i Macan nosi u sebi gene pravih sportskih automobila, a da sada, posebno sa performance paketom, pomera granice i omogućava izuzetan osećaj u vožnji, bez obzira da li se radi o vožnji u gradu ili van njega.

Porsche-Macan-Turbo-Special-Edition-3

3.6-litarski twin-turbo V6 motor razvija 440 KS (za 40 KS više od standarndog modela) i od 0-100 km/h stiže za 4.4 sekunde, što je opet za 0.4 sekunde brže od fabričkog Macan-a.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.