21/07/2018 11:44:55 AM
NASLOVNA / PREMIJERE / Guangzhou Auto Trumpchi GS3

Guangzhou Auto Trumpchi GS3

Guangzhou-Auto-Trumpchi-GS3-1

Glavni posao koji rade u Guangzhou Automobile Group kompaniji je proizvodnja Toyotinih, Hondinih i Jeep vozila za kinesko tržište kroz zajedničke projekte. Ali, Guangzhou Automobile Group ima i svoj sopstveni mladi brend Trumpchi GAC koji u ponudi ima već devet modela – nekoliko sedana od malih do velikih, crossovera, pa čaki i hibrida i električnih automobila. Ipak učešće na tržištu ne prelazi 1.5%. GAC GS4 Trumpchi ušao je u krug od 10 najpopularnijih vozila na kineskom tržištu, pa su, podstaknuti njegovim uspehom, u kompaniji odlučili da proizvedu kompaktni model GS3.

Dimenzije novog Trumpchi-ja su: 4350mm dužina, 1825 širina, 1655 visina, a međuosovinsko rastojanje iznosi 2560mm.

Guangzhou-Auto-Trumpchi-GS3-2

Novi GS3 izgleda konzervativno, ali lepo. Crni stubovi daju efekat lebdećeg krova, a zadnja svetla upadaju u oči nesvakidašnjim trouglastim sekcijama. Prednja svetla, vizuelno sjedninjena sa grilom podsećaju pomalo na Hondu, što nije iznenađenje s obzirom da je za spoljašnji dizajn zadužen Rick Chen.

Kineskim kupcima će Guangzhou Auto Trumpchi GS3 biti dostupan sa dva benzinska motora (1.3 turbo sa 137KS i 1.5 atmosferac sa 114KS), kao i sa izborom između petostepenog manuelnog i šestostepenog automatskog menjača.

Guangzhou-Auto-Trumpchi-GS3-3

Što se tiče opreme, Trumpchi GS3 dolazi sa prilično bogatim elementima za automobil tog tipa – šest airbag-ova, električno vozačevo sedište, klima, multimedijalni sistem sa 8-inčnim ekranom, navigacijom, grejanim sedištima, Keyless sistemom, zadnjom kamerom, servo parking kočnicom.

Novi SUV će biti u prodaji od 26. avgusta, sa cenom koja će se kretati između 12 i 18 hiljada dolara. Prvih 3.500 kupaca koji poruče automobil unapred dobiće sertifikat za besplatno održavanje u trajanju od tri godine.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Rezvani-Tank-1

Rezvani SUV Tank sa 500 KS

Upoznajte prvi SUV Rezvani Motors-a – Tank. Tank predstavlja ozbiljan iskorak kompanije iz “zone komfora” …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.