21/07/2018 11:43:28 AM
NASLOVNA / PREMIJERE / Audi R8 Spyder V10 Plus u punom sjaju

Audi R8 Spyder V10 Plus u punom sjaju

Audi-R8-Spyder-V10-1

Pre oko mesec i po dana, kompanija Audi je objavila postojanje svoje poslednje verzije R8 modela superautomobila.

Audi-R8-Spyder-V10-2

Međutim tek sada imamo priliku da vidimo ovo ostvarenje u njegovom punom svetlu. Model R8 Spyder V10 Plus sada se nalazi izložen na Audi Forum događaju, koji se održava u matičnom gradu kompanije Inglštadu, a model je predstavljen u svojoj neverovatnoj nijansi crvene sa srebrnim ramom šoferšajbne i crveno prošivenim kožnim enterijerom u crnoj boji.

Audi-R8-Spyder-V10-3

Najbolji iz serije R8 poseduje V10 motor sa 5,2 litre zapremine ispod haube, dobar za 610 ks i 560 Nm obrtnog momenta, kanalisanih na sva četiri točka, kako bi automobil mogao da dostigne 100 km/h za 3,3 sekunde i maksimalnu brzinu, koja je na autobanu izmerena na 330 km/h.

Audi-R8-Spyder-V10-4

R8 Spyder Plus važi za najskuplji model gospodara prstenova i njegova cena se kreće oko 207.500 €, ali kao što mnogi mediji ističu, ovaj posebni automobil iz linije dolazi opremljen dodatnim karakteristikama kao što su metalik crni točkovi od 20 inča i niži farovi koji dodaju nešto više evra na ukupan iznos. Prema ovoj ceni ulazite na teritoriju Lamborghini modela, gde Huracan kupe startuje sa cenom od 178.500 evra.

Izvor: Autoexclusive.rs

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Rezvani-Tank-1

Rezvani SUV Tank sa 500 KS

Upoznajte prvi SUV Rezvani Motors-a – Tank. Tank predstavlja ozbiljan iskorak kompanije iz “zone komfora” …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

0

  • Nema komentara.
    Budite prvi koji će ostaviti komentar.