21/07/2018 11:47:05 AM
NASLOVNA / HOT / Alpine A110 napokon predstavljen

Alpine A110 napokon predstavljen

Alpine A110, je prvi serijski model obnovljenog, legendarnog sportskog auto-brenda kompanije Renault, koji je bio na vrhuncu pre skoro pola veka.

Posle nekoliko prototipova, najzad smo u prilici da vidimo kako izgleda produkcijski Alpine A110, model koji će se na tržištu boriti za primat sa rivalima kao što su Alfa Romeo 4C i Porsche 718 Cayman.

alpine-a110

Serijska verzija se praktično ne razlikuje od Alpine Vision koncept iz 2016, a više detalja biće poznato nakon zvanične premjere, koja je zakazana za 7. mart i ženevski salon automobila.

Prema ranijim najavama, Alpine A110 za pogon koristi četvorocilindarski 1.8 litarski turbo benzinac koji razvija između 250 i 300 konjskih snaga, što bi trebalo da omogući automobilu da od 0 do 100 km/h stigne za oko 4,5 s.

Iako svi detalji još uvek nisu poznati, proizvođač je već počeo da prima narudžbine za ograničenu seriju Premiere Edition. Cena nije saopštena, a potencijalni kupci treba da polože depoziti od 2.000 evra.

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Kako je jedan Britanac rešio da spasi Yugo

Povećan porez za sve automobile

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

1

  • 1
    • STAROSEDELAC
    • 7374 postova
    Space: Subjektivan osećej jeste, ali bih rekao da je izuzetno ružan.
    0 0