15/07/2018 10:50:08 PM
NASLOVNA / KONCEPTI / Render nove Honde Civic Type R

Render nove Honde Civic Type R

civic-type-R

Nezavisni dizajner automobila Wild Speed napravio je svoje viđenje nove Honde Civic Type R. Pomenuti crtež nastao je kao ideja bazirana je na Honda Civic Coupe konceptu.

civic-type-R-2

Moramo priznati da nas je Honda iznenadila početkom meseca kada su predstavili crteže Civic Coupe koncepta koji predstavlja presedan desetogodišnjice postojanja ovog modela.

No da se vratimo na crtež koji je napravio dizajner Wild Speed. Naime, sa slike se može videti da je cilj bio da automobil izgleda što agresivnije. Pored dinamičnih crta karoserije, koji uključuje Quad izduvni sistem centralno pozicioniran, nešto što smo imali priliku da vidimo kod nove korvete, tu je i kombinacija crno-crvene sa belom bojom.

Ono što bi recimo mogli da očekujemo ispod haube, opet bazirano na modelu za EU, jeste 2.0 benzinski turbo motor sa 310 KS, koji bi ovom modelu omogućio da ubrza do stotke za samo 5.7 sekundi.

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Renault-Espace-RS-1

Ovako bi mogao da izgleda Renault Espace RS

Predstavljanje nove generacije Renault Megane RS modela u Frankfurtu inspirisalo je dizajnera Nikitu Aksionova, koji …

OSTAVITE KOMENTAR

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar! Prijava/Registracija

2

 • 1
  • PUNOPRAVNI ČLAN
  • 1896 postova
  Rapture: Brutalno izgleda.
  0 0
  • STAROSEDELAC
  • 7374 postova
  Space: Slažem se. Honda koja je napokon vredna pažnje, bar što se dizajna tiče
  0 0